Site icon AMAVET

Fotografická súťaž STEAM

AMAVET je členom Medzinárodného hnutia pre voľnočasové aktivity vo vede a technike -MILSET Europe. Je to európska mimovládna, nezisková a politicky nezávislá mládežnícka organizácia, vytvorená z členských organizácií MILSET, ktoré majú svoje sídlo v Európe. Tieto organizácie pôsobia v oblasti vzdelávania so zameraním na organizáciu vedecko-technických aktivít pre mladých ľudí. V nasledujúcich riadkoch vás chceme podnietiť na účasť vo fotografickej súťaži MILSET STEAM Photo Contest.

Otvorte oči vede!

Snímanie fotoaparátu a fotografovanie je jednoduchá záležitosť. Čo tak ísť ďalej? Čo tak použiť fotografie na objavovanie vedy? Od kvapky vody po dúhu, od bubliny po gejzír, od dymu po svetlo, od mikroskopie po astronómiu, všade čelíme vedeckým javom. Cieľom MILSET je dať vám príležitosť zmraziť ich na večnosť!

Keď sa umenie stretne s vedou

Cieľom súťaže MILSET STEAM Photo Contest (SPC) je vytvoriť priestor pre mladých ľudí, aby kreatívne vyjadrili to, čo pozorujú vo vede, na fotografiách.

Ciele a zámery

Témy

Spôsobilosť

Oprávnenosť fotografií

Termín predloženia

Všetky fotografie a online registračný formulár musia byť odoslané pre vydanie 2023 najneskôr do 31. júla 2023.

Popis, ktorý má byť priložený k fotografii

Formát fotografie

Hodnotiace kritériá

Prihlásené fotografie budú anonymne hodnotené porotou zloženou z najmenej desiatich (10) osôb uznávaných za ich kompetencie v oblasti fotografie, vzdelávania STEAM alebo vedeckej komunikácie na získanie 1., 2. a 3. miesta.

Ak je počet príspevkov významný, spoločnosť MILSET môže vykonať preverovanie pred posúdením.

Príspevky budú posudzované podľa:

Cena People Choice Award bude tiež vybraná prostredníctvom 15 najlepších fotografií v procese hlasovania na platformách sociálnych médií MILSET, vybraných 3 najviac hlasujúcich, ktorí získajú certifikát a budú súčasťou galérie MILSET SPC počas MILSET Expo-Sciences International, ESI 2023

Ocenenie

Porota vyberie maximálne 3 fotografie, ktoré získajú ocenenia:

Práva na publikovanie a autorské práva

Zmluva so súťažiacim

https://milset.org/docs/Events_newsletter_No_1.pdf

Exit mobile version